Vennootschappen 2017-03-25T16:51:51+00:00

Vennootschappen

U kunt rekenen op onze deugdelijke en realistische begeleiding bij de opstart, waarbij u beroep kan doen op onze expertise. Zo kan u zich op uw core business blijven focussen.

Verlos u van de administratieve valkuilen

Het ondernemerschap telt niet alleen veel valkuilen het vergt ook een berg aan administratie.

Voor starters verzorgen wij alle nodige aanvragen bij de diverse instanties zodat u snel en correct kan aanvangen met uw zelfstandige activiteit.

Voor vennootschappen verzorgen wij de volledige oprichting tot en met de notariële akte.

Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een deugdelijke en realistische begeleiding bij de opstart, waarbij u beroep kan doen op onze expertise.

Zo kan u zich op uw core business blijven focussen.

Neem een vliegende start

We helpen u bij de oprichting en vervullen alle formaliteiten bij de aanvang van een éénmanszaak of vennootschap.

Dit houdt o.a. in: het aanvragen van de nodige vergunningen, het aanvragen van een BTW-nummer, de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), het aanvragen van een registratienummer voor aannemers, aanvragen van erkenningen etc.

Groeit uw onderneming, of zit er een fusie aan te komen?

We staan je bij tijdens de omvorming, fusie of vereffening van uw vennootschap(pen) en zorgen voor een nauwkeurige juridische opvolging van het beheer van uw onderneming in functie van de vennootschapswetgeving.

Vennootschapsbegeleiding door Fiscura houdt in dat wij de belastingsdruk gaan beperken door strategische beslissingen te nemen. Wij adviseren en begeleiden bij fiscale herstructureringen.

Contacteer ons